Kozić se za sada ne vraća u bivši klub

Ostaje u Radniku

Kozić se za sada ne vraća u bivši klub

A. Čaušević

Dalibor Kozić će prema svemu sudeći i na proljeće biti član Radnika iz Bijeljine. 

Kozić je sezonu počeo kao "jedinica" Bijeljinaca, ali je dolaskom Luke Bilobrka izgubio mjesto u startnoj postavi ekipe iz Semberije.

Posljednjih sedmica iskusni golman se povezivao sa odlaskom u Rudar Prijedor, ali kako sada stvari stoje to se neće desiti.

Ovaj 31-godišnjak će do ljeta ostati u Radniku, a u klubu iz Prijedora su se okrenuli nekim drugim opcijama, prije svih Ivanu Butoroviću i Darku Dejanoviću.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kozić je ove sezone upisao šest nastupa. Prije dolaska u Radnik branio je za Kozaru, Borac, Zrinjski i GOŠK. Jedno vrijeme je bio i član Rudar Prijedora. U Premijer ligi BiH ima preko 100 nastupa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi