Kožulj vjeruje u iznenađenje na Kamberović polju

Vitez dočekuje zahuktali Zrinjski

Kožulj vjeruje u iznenađenje na Kamberović polju

Jedan od najzanimljivijih duela u kolu koje slijedi igrat će Vitez i Zrinjski na stadionu Kamberovića polje u Zenici.

Domaćin koji silom prilika igra na rezervnom Čelikovom stadionu u prva četiri kola osvojio je tek jedan bod, dok Zrinjski u meč ulazi sa etiketom favorita te dva vezana trijumfa uz osam postignutih golova na dva meča.

Zvonimir Kožulj ponikao je u Zrinjskom, odakle je kao jedan od najboljih igrača u omladinskom pogonu dospio u Široki Brijeg koji ga je na jednu sezonu posudio Vitezu. Dugo se oporavljao od povrede koljena, a na posljednjoj utakmici protiv Radnika igrao je u finišu meča.

„Očekujem dobar ambijent iako ćemo igrati u drugom gradu, a naravno i dobru utakmicu te dobru igru svog kluba. Zrinjski je favorit obzirom na posljednje rezultate, ali da bi tu ulogu opravdali sigurno će se morati dobro namučiti. Željezničar se provukao, u Bijeljini smo sami sebe pobijedili, valjda je došao red da i nas krene. Nadam se da ćemo napraviti iznenađenje,“ izjavio je mladi Kožulj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.