Kraj nadanja za Crnogorce

Engleska uvjerljiva protiv susjeda

Kraj nadanja za Crnogorce

Reprezentacija Engleske nije dopustila luksuz i eventualno ispustila trijumf nad oslabljenom Crnom Gorom.

Iako su izdržaili bez primljenog pogotka čitavo prvo poluvrijeme, Crnogorci su u nastavku pali i kapitulirali u četiri navrata, uz počasni gol koji je postigao Damjanović dvadeset minuta prije kraja.

Goleadu Engleza započeo je Wayne Rooney odmah na startu drugog poluvremena, a nastavili su je Bošković koji je postigao autogol, te Townsend i Sturridge iz penala u sudijskoj nadoknadi vremena.

Englezi za plasman u Brazil trebaju trijumf u posljednjem kolu obzirom da imaju jedan bod više od Ukrajine koja ima siguran baraž, dok su iz utrke za Mundijal definitivno ispali Crna Gora i Poljska

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.