Kraj saradnje, Burazor napušta Borac

Nije otputovao na pripreme

Kraj saradnje, Burazor napušta Borac

Fudbaleri Borca na Zlatiboru odrađuju pripreme za narednu sezonu.

"Crveno-plavi" će na srpskoj planinskoj ljepotici boraviti do 7. jula i u tom razdoblju će odigrati četiri kontrolne utakmice kako bi što spremniji dočekali sezonu u eliti, a iznenađujuće na popisu putnika se nije našao Bojan Burazor.

Fudbaler koji je prošle sezone odigrao gotovo sve utakmice za Borac na kraju se s rukovodstvom kluba nije dogovorio o nastavku saradnje, pa će kao slobodan igrač ovog ljeta potražiti novu sredinu.

"Proveo sam lijep period u Borcu. Hvala svima, a svom sada već bivšem klubu želim sve najbolje", kazao je Burazor i dodao kako već sada ima nekoliko ponuda, te da uskoro donijeti odluku o svojoj budućnosti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Burazor se kao igrač Borca vodio od februara 2017. godine, a kroz karijeru još je igrao za Rudar Prijedor, Travnik, Jedinstvo, Rijeku i Kozarsku Dubicu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi