"Kraljevi" plaćaju kaznu zbog Ronalda
Ronaldo na raskršću

Real Madrid u problemima

"Kraljevi" plaćaju kaznu zbog Ronalda

Ili iskrcati 90 miliona eura, pa ga dovesti na Santiago Bernabeu, ili platiti kaznu u iznosu od 30 miliona eura za nedovođenje.

To je pitanje koje muči upravu Reala, a Ronaldo će svoje usluge naplatiti, šta god da se desi.

Upravo će toliko kaznu platiti Real portugalski napadač ne potpiše ugovor sa kraljevskom klubom ovog ljeta, izjavio je dopredsjednik Reala Fernando Tapias.

Prema riječima Tapiasa, Real i Ronaldo su potpisali predugovor po kojem bi Ronaldo prešao u Real za 90 miliona eura, a ukoliko transfer propadne Real bi platio penale u iznosu od 30 miliona eura.

Taj predugovor je sa Ronaldom potpisao bivši predsjednok Ramon Calderon još prošlog ljeta, i on važi do kraja juna, te ukoliko do tad Real ne dogovori prelazak Portugalca iz Manchestera u Real, kraljevima slijedi kazna.

Ipak, u engleskom prvaku su demantirali postojanje bilo kakvog predugovora.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.