Kraljevi žele Martineza: FS Belgije poslao jasnu poruku Real Madridu

Ne mogu ništa bez njih

Kraljevi žele Martineza: FS Belgije poslao jasnu poruku Real Madridu

Endin Čaušević

Julen Lopetegui je jučer dobio otkaz na klupi Real Madrida, a u medijima se već uveliko špekuliše ko bi mogao biti novi trener kraljevskog kluba.

Prema pisanju španskih medija najveće šanse za to ima italijanski stručnjak Antonio Conte, no čini se da ga igrači Kraljeva baš ne žele vidjeti na tom mjestu. Također, u pojedinim medijima pojavila se informacija da bi novi trener Real Madrida mogao biti i Roberto Martinez koji je trenutno selektor Belgije.

Martinez s dosta uspjeha vodi reprezentaciju Belgije, ali mnogi vjeruju da bi teško odbio poziv Florentina Pereza. Nakon mnogih špekulacija oglasio se i Fudbalski savez Belgije koji je jasno poručio da Real prvo mora s njima pregovarati, a tek onda s Martinezom.

"Ukoliko Real Madrid želi angažovati gospodina Martineza onda prvo mora postići dogovor s našim Savezom. Bez nas se ne mogu postići nikakvi dogovori", jasno su poručili iz FS Belgije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi