Kramar i Sarajevo raskidaju ugovor?

Još jedan igrač napušta Koševo

Kramar i Sarajevo raskidaju ugovor?

Endin Čaušević

Nakon što je jučer Ševko Okić sporazumno raskinuo ugovor sa Sarajevom danas bi klub sa Koševa mogao napustiti još jedan fudbaler.

Naime, prema neslužbenim informacijama do kojih je došao SportSport.ba Denis Kramar se nalazi na izlaznim vratima Sarajeva. Ovaj 24-godišnji fudbaler danas bi trebao raskinuti ugovor sa FK Sarajevo.

Kramar je u Sarajevo stigao početkom ove godine, ali će čini se nakon samo šest mjeseci napustiti Koševo. Prije bordo tipa nastupao je u Rudaru iz Velenja, Muri, Widzew Lodzu, Enosis Paralimniju, Getafeu i australskom Perthu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ove sezone u bordo dresu odigrao je pet utakmica u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, dok u Kupu BiH nije ubilježio nastup.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi