Kramarić se oglasio nakon partije karijere: Teško je pronaći riječi...

Hrvat je imao poseban dan

Kramarić se oglasio nakon partije karijere: Teško je pronaći riječi...

S. Mlaćo

Posljednje kolo Bundeslige za ovu sezonu obilježio je hrvatski napadač Andrej Kramarić.

Kramarić je u pobjedi svog Hoffenheima nad Borussijom Dortmund (0:4) upisao čak četiri pogotka.

Postao je prvi napadač u povijesti Hoffenheima sa četiri gola u jednoj utakmici Bundeslige.

"Super je osjećaj zabiti četiri gola te završiti sezonu na šestom mjestu. Teško je pronaći riječi kojima bi se to opisalo. Takve stvari ne događaju se često u karijeri. Iznad svega, zahvalio bih svojim suigračima. Svi smo jako sretni što smo izborili plasman u Europa ligu. Nisam znao da sam prvi igrač u povijesti Hoffenheima koji je zabio četiri gola na jednoj utakmici. Nevjerojatan je osjećaj ispisati povijest. Za mene ovo nije bila lagana sezona zbog ozljeda, ali je zato sve ovo i slađe", napisao je Kramarić na svom Instagram profilu.

Top Komentari

Martial9
Imas srecu sto je zadnje kolo bilo borusiji nije trebalo nije im se ni igralo a vama je trebalo za evropu da je borusija igrala punim gasom rezultat bi bio obrnut
3 2
dinass
Realno je na terminu tesko dati 4 komada a ne u Bundesligi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti