Kramarić: Ubijeđen sam da ćemo ostati u ligi

Leicester na začelju

Kramarić: Ubijeđen sam da ćemo ostati u ligi

Hrvatski reprezentativac i dojučerašnji napadač Rijeke Andrej Kramarić istakao je da nije zabrinut za status svog Leicestera u Premier ligi.

"Vjerujem da se nećemo vratiti u Championship. Ne sumnjam da ćemo opstati u ligi a ja ću učiniti sve za ekipu. Ima još dosta do kraja", rekao je Kramarić i dodao:

"Borba za opstanak će trajati do zadnjeg kola. Mi smo samo tri boda udaljeni od spasa ali nam raspored nije lak. Morat ćemo se boriti i usvojiti pokoji bod u tz. bonus-utakmicama. To bi nam bilo dovoljno da opstanemo, a ja sam ubjeđen da ćemo to i ostvariti".

Od dolaska u Englesku, Kramarić se još nije upisivao u strijelce u dresu svog novog kluba. Popularni Krama će priliku za prvijenac imati već danas protiv Crystal Palacea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.