Kranjčar: Englezi se boje Crne Gore

Kranjčar: Englezi se boje Crne Gore

Hrvatski stručnjak na klupi Crne Gore, Zlatko Kranjčar izjavio je kako se Englezi boje njegove reprezentacije, te da je zbog toga Fabio Capello pozvao povrijeđenog Wayne Rooneyja.

Rooney se našao na spisku selektora reprezentacije Engleske uprkos tome što je povrijedio članak, a 53-godišnji Cico smatra da je to posljedica straha.

"Ove dvije pobjede u kvalifikacijama su nam podigle rejting. Capello je svjestan da imamo dobar tim, te je zbog toga pozvao Rooneyja, jer ne želi ništa rizikovati", kaže Zlatko Kranjčar.

Talentovani štoper beogradskog Partizana, Stefan Savić je upozorio na ovaj susret, rekavši kako neće biti lako.

"Bit će to teška utakmica. Susrećemo se sa mnogo jakim protivnikom, imamo lijepu priliku", kaže igrač koji je ovoga ljeta bio na pragu prelaska u londonski Arsenal, Stefan Savić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.