Kranjčar: Niko ne smije kritizirati Modrića

Kranjčar: Niko ne smije kritizirati Modrića

O. Lekić

Hrvatski  reprezentativac Niko Kranjčar izjavio je kako niko iz Tottenhama nema pravo kritizirati Luku Modrića zbog toga što želi karijeru nastaviti u Chelseaju.

"Samo Luka može donijeti odluku o tome gdje će nastaviti karijeru, nitko od nas nema pravo nagovarati ga da ostane, ili da ode. I ako odluči da će otići, svi bi mu trebali iskazati podršku. Nitko ga nema pravo kritizirati zbog toga, jer Luka je Spursima podario tri fantastične godine. Ako ostane u Tottenhamu možete biti sigurni da će na svakoj utakmici dati sto posto. On voli fudba i zato će uvijek dati sve za klub u kojem igra", izjavio je Kranjčar o svom klupskom suigraču za londonski Evening Standard.

Luka Modrić neće nastupiti u večerašnjem derbiju protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu, a trener Spursa Harry Redknapp priznao je kako razlog Modrićevog neigranja nije ozljeda.

"Luka još uvijek ima manjih problema s gležnjem, no ne tolikih da ne bi mogao igrati. Međutim, u ovom trenutku njegova glava i njegove misli nisu na pravom mjestu. Modrić mentalno nije spreman za utakmicu", kazao je Redknapp.

Naime, Chelsea je poslao novu ponudu za Modrića, 34 milijuna eura i veznjaka Yossia Benayouna, ali Spursi se još uvijek nisu oglasili.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.