Kranjčar novi selektor Crne Gore

Kranjčar novi selektor Crne Gore

E. Škorić

Bivši selektor Hrvatske Zlatko Kranjčar danas je imenovan za novog selektora reprezentacije Crne Gore.

Dejan Savičević, predsjednik Nogometnog saveza Crne Gore, prije nekoliko je dana kazao kako će nasljednik bivšeg crnogorskog selektora Zorana Filipovića biti neko sa "ovih prostora", a evo danas je stigla službena ponuda kako se radi o Zlatko Kranjčaru.

Cico je sve dogovorio danas poslijepodne te je potpisao ugovor. Cico će Crnu Goru voditi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine u Ukrajini i Poljskoj, a u nedjelju će saznati i svoje protivnike u skupini, kada bude održan žrijeb.

Osim Kranjčara, kandidati za nasljednika Filipovića bili su bivši slovenski selektor Zdneko Verdenik te trener FK Moskve Miodrag Božović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti