Kranjčar počeo sa treninzima

Počeo trenirati prije ostatka ekipe

Kranjčar počeo sa treninzima

Hrvatski internacionalac i član londonskog Tottenhama, Niko Kranjčar se vratio treninzima nakon što je u polufinalu FA kupa, 11. aprila zadobio povredu članka.

Kranjčar je počeo ranije sa predsezonskim pripremama, kako bi u potpunosti bio spreman za početak engleske Premier lige. 25-godišnji veznjak je prošle sezone, do povrede, skupio 32 nastupa i zabio osam golova za Spurse.

''Osjećam se dobro, uglavnom sve mogu raditi. Naporno sam radio kako bi se članak oporavio, a nadam se da ću profitirati sa nešto dužim predsezonskim pripremama.'', rekao je Kranjčar za oficijelni sajt Tottenhama, te dodao:

''Uvijek sam imao povjerenja u ovu ekipu. Utakmicu protiv Cityja sam gledao kod kuće i nikad nisam bio mirniji u praćenju jedne utakmice. Dominirali smo.''

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.