Kranjčar prelazi u Dynamo Kiev

Hrvatski internacionalac u Ukrajini

Kranjčar prelazi u Dynamo Kiev

Veznjak Tottenhama, Niko Kranjčar otkrio je da je njegov transfer u redove Dinama iz Kieva skoro gotova stvar te da će se sada koncentrisati samo na Euro.

Kranjčar ima još jednu godinu ugovora sa londonskim klubom u koga je stigao 2009. godine iz Portsmoutha. Međutim bivši igrač Hajduka želi igrati u prvih 11 tako da su ga čelnici kluba sa White Hart Lanea, morali pustiti ovoga ljeta.

"Klubovi su postigli dogovor. Ostali su još samo neki manji detalji i onda mogu dogovoriti svoje uslove sa klubom", kazao je Kranjčar za Sportske Novosti dodavši za kraj:

"Pustit ću svog agenta da se bavi tim stvarima, a ja ću se u potpunosti koncentrisati na igre u reprezetaciji na Euru".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.