Kranjčar produžuje ugovor
Ostaje u Portsmouthu: Niko Kranjčar

Vezista Hrvatske ostaje u Portsmouthu

Kranjčar produžuje ugovor

Eldar Ganibegović

Vezista hrvatske reprezentacije, Niko Kranjčar, pristao je na produženje ugovora sa Portsmouthom do 2013. godine, te time otklonio svake špekulacije o prelasku u londonski Arsenal.

Poznato je da je Niko Kranjčar već duže vrijeme na meti mnogih klubova iz Engleske, a da je u dovođenju ovog igrača najuporniji bio Arsene Wenger, koji je i spremio ponudu od 12 miliona funti.

"Želimo zadržati Niku na duže razdoblje jer znamo da on može osjetno podići nivo svoje igre. Prošle je sezone zabio nekoliko golova, no ja od svojih velikih igrača očekujem više. Niko jest jedan od njih. On je već sad sjajan nogometaš, a još se mora razvijati", zaključio je Adams.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti