Kranjčar smijenjen u Crnoj Gori

Idila kratko trajala

Kranjčar smijenjen u Crnoj Gori

Idila je kratko trajala i Zlatko Kranjčar više nije selektor Crne Gore.

Otka je popularnom Cici uručio naravno predsjednik saveza Dejan Savićević. Crna Gora je bila pravi hit na startu kvalifikacija kad su pobijedili Vels i Švajcarsku kao domaćini zatim Bugarsku kao gosti uz legendarni bod u Londonu protiv Engleske i pri tome nisu primili gol.

Uslijedio je međutim remi sa Bugarskom u Podgorici i zatim poraz od Velsa koji do tad nije imao ni bod. To je Švajcarce približilo Crnogorcima koje čekaju još mečevi sa Engleskom u Podgorici i Švajcarskom u gostima što će biti i odlučujući susret u borbi za drugo mjesto. Kranjčar je podsjetimo vodio Hrvatsku na SP 2006, a za sad nije poznato koga bi mogao zamijeniti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.