Kranjčar u zamjenu za Pienaara

Kranjčar u zamjenu za Pienaara

Engleski mediji pišu danas kako je Tottenham spreman poslati ponudu na adresu Evertona koja sadrži miliona funti i Niku Kranjčara u zamjenu za Stevene Pienaara.

Pienaaru na kraju ove sezone ističe ugovor sa klubom sa Goodison Parka, a menadžer Tottenhama Harry Redknapp želi osigurati njegov dolazaka na White Hart Lane, pa je spremio ponudu za njega u visini od milikn funti i Niku Kranjčara.

Kranjčara ugovor sa Tottenhamom veže do 2013. godine, ali je hrvatski internacionalac izgubio mjesto u ekipi, pa Redknapp na njega više ne računa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.