Kranjčar: Želimo do polufinala

Hrvati optimisti nakon pobjede nad Ircima

Kranjčar: Želimo do polufinala

Edmir Škorić

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar vjeruje da on i suigrači mogu doći i do polufinala Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini.

Hrvati su Euro otvorili na sjajan način, pobijedivši s 3:1 Republiku Irsku u prvom kolu grupe C. Pred njima je sada susret s Italijom u četvrtak. 

 

"Naši ciljevi su uvijek visoki. Mi smo narod koji se uvijek bori za prolaz, čak i kada igramo u grupi sa Italijom i Španijom", kazao je nogometaš Tottenhama, koji od sljedeće sezone igra u kijevskom Dinamu.

 

"Momčad smo koja može svakoga pobijediti. Nadamo se da nas neće koštati prevelika euforija nakon pobjede nad Irskom. Želimo bolje rezultate nego na prethodnim Evropskim prvenstvima i želimo izboriti polufinale", dodao je sin nekadašnjeg hrvatskog selektora Zlatka Kranjčara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.