Kranjčaru se ne ostaje u Tottenhamu

Kranjčaru se ne ostaje u Tottenhamu

Vezista Tottenhama i reprezentacije Hrvatske Niko Kranjčar uvjeren je kako je njegova budućnost daleko od White Hart Lane stadiona.

Kranjčar je u Tottenham stigao prošle sezone nakon povrede Luke Modrića. Nakon što se Modrić oporavio, a iz Reala je doveden Van der Vaart, Kranjčar je preselio na klupu. Niko je istakao kako namjerava otići negdje gdje će imati više prostora za igru.

"Moram čekati da vidim šta će reći ljudi u Tottenhamu, ali kako sada stvari stoje transfer nije daleko. Nisam ni ljut niti razočaran, Spursima želim sve najbolje, ali ako ne budem igrao potražiću klub gdje ću igrati iz sedmice u sedmicu", rekao je Kranjčar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.