Krasić bi na ljeto mogao u Chelsea

Kako tvrdi njegov agent

Krasić bi na ljeto mogao u Chelsea

Krilo Juventusa Miloš Krasić bi mogao napustiti Torino na ljeto preseliti u Chelsea, tvrdi njegov agent Valado Borozan.

Tottenham je u zimskom prelaznom roku htio dovesti Krasića na posudbu, ali je reprezentativac Srbije odbio takvu ponudu, jer želi potpisati trajan ugovor.

Osim engleskih klubova, za njegove se usluge interesuje i ruska ekipa Zenita iz St. Petersburga.

Međutim, Borozan je odbacio svaku mogućnost da se njegov klijent vrati u Rusiju, odakle je iz CSKA i stigao u Juventus.

"U ovom trenutku Miloš želi ostati u Juventusu. Nema pretjerane potrebe raditi na njegovom transferu u ovom trenutku. Treba sačekati i vidjeti šta će se desiti. Miloš je cijenjen igrač svugdje i vidjećemo koja će ponuda za njega biti najbolja u junu. Mogu samo reći da se Chelsea ozbiljno interesuje za njega, a i on ne bi imao ništa protiv odlaska u London", rekao je Borozan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.