Krasić do kraja sedmice u Juventusu?

Kako pišu ruski mediji

Krasić do kraja sedmice u Juventusu?

Prema pisanju ruskih medija, Miloš Krasić bi do kraja sedmice trebao preseliti u Juventus, jer je kako kažu Stara dama pristala da plati 15 miliona eura odštete.

Menadžer srbijanskog reprezentativca je upozorio generalnog direktora Juventusa, Beppea Marottu da ne bi smio više da čeka, te se očekuje kako će posao biti završen do kraja sedmice.

Turski Fenerbahche i dalje ne odustaje i ako je menadžer Miloša Krasića izjavio kako je njegova želja Juve, te da nema namjeru preći u Tursku.

Očekuje se da uskoro u redove CSKA iz Galatasaraya dođe Brazilac Elano koji bi trebao biti zamjena za 25-godišnjeg Krasića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije