Krasić: Dogovorio sam sve sa Juventusom

Sada je sve do CSKA

Krasić: Dogovorio sam sve sa Juventusom

Edmir Škorić

Srbijanski reprezentativac Miloš Krasić potvrdio je kako je dogovorio osobne uvjete sa Juventusom, ali njegov transfer u Torino ovisi o moskovskom CSKA.

"Učinio sam sve što je bilo potrebno, sada je samo do dogovora dva kluba", kazao je Krasić.

Krasić je meta Juventusa od početka ljeta, no Moskovljani su dosad odolijevali svim ponudama iz Torina. Navodno, CSKA svog playmakera procjenjuje na 18 miliona eura, dok su Italijani ranije nudili 14 miliona eura.

26-godišnjak se trenutno priprema sa reprezentacijom Srbije za prijateljsku utakmicu sa Grčkom, a kazao je kako ga ne zanimaju drugi klubovi, te da karijeru želi nastaviti isključivo iz Juventusa. Podsjećamo, za njegove se usluge od ranije zanimaju engleski Manchester City i turski Fenerbahče.

Krasič je u CSKA stigao u januaru 2004. godine, a u decembru prošle godine je imenovam najboljim srbijanskim igračem te godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije