Krasić i Akinfeev zadivili Fergusona
Ferugson imao šta vidjeti u Moskvi

CSKA - Manchester 0:1

Krasić i Akinfeev zadivili Fergusona

Edmir Škorić

U Moskvi je sinoć odigrana najranija utakmica 3. kola Lige prvaka, a United je na kraju teško došao do minimalne pobjede nad CSKA. Trener Vragova Sir Alex Ferguson oduševljen je Milošom Krasićem i golmanom Igorom Akinfeevom.

Manchester United sve do 86. minute mučio se brotiv ruskog CSKA, a hladna Moskva opala je za još poneki stepen kada je Valencia doveo Vragove u vodstvo, četiri minute prije kraja utakmice.

Ponajbolji u redovima Moskovljana bili su srpski reprezentativac Miloš Krasić, te ruski golman Igor Akinfeev. Upravo je to potvrdio i sam trener Uniteda Sir Alex Ferguson poslije završetka utakmice.

"Krasić nam je, bez dileme, zadao nekoliko briga. Veoma je talentovan igrač. Osim njega, mislim da je vratar Akinfeev bio impresivan na golu", kazao je Ferguson za Manchester Evening News.

Upravo Miloš Krasić, srpski igrač sredine trenera, našao se na meti nekoliko evropskih timova, među kojima su Milan i Manchester United. Možda je sinoć Krasić svojom igrom zaradio ulaznicu za Old Trafford.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.