"Krasić je savršen za taktiku Contea"

Vlado Borozan, menadžer srbijanskog veznjaka

"Krasić je savršen za taktiku Contea"

Miloš Krasić neće imati problema igrati pod komandnom palicom Antonia Contea, rekao je njegov menadžer Vlado Borozan.

Krasić bio je jedan od ključnih igrača Juventusa ove sezone. Postigao je šest golova i upisao sedam asistencija u 32 utakmice Serije A.

Luigi del Neri će sigurno napustiti klubu Juventusa nakon katastrofalnih rezultata, a već se spominje da bi ga mogao zamijeniti Antonio Conte.

Menadžer Krasića siguran je da njegov klijent neće imati problema prilagoditi se taktici 41-godišnjeg stručnjaka ukoliko sjedne na klupu Stare dame.

"On je savršeno pogodan za taktiku Contea. Nikada nisam sumnjao da bi Krasić mogao napustiti Juventus ovog ljeta", rekao je Vlado Borozan.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.