Krasić nadomak Juventusa

Krasić nadomak Juventusa

Kako tvrde italijanski mediji, Juventus je sa moskovskim CSKA dogovorio transfer u svoje redove srbijanskog reprezentativca Miloša Krasića.

Bianconeri će sljedeće sezone prema najavama igrati u formaciji 4-4-2 sustavu, a Krasića vide kao idealno rješenje za desno krilo.

Sličnog igrača Juventus je do prošle sezone imao u Pavelu Nedvedu, ali nakon njegovog odlaska u mirovinu nije pronađena prava zamjena, pa su se treneri odlučili težište igre prebaciti u sredinu i osloniti se na kreativnost Diega, što se pokazalo kao promašaj, pa će novi trener Luigi Del Neri ponovno zaigrati sa bržim krilnim igračima i čvrstom sredinom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije