Krasić: Ne bojimo se Italije

Krasić: Ne bojimo se Italije

Adnan Beganović

U petak će se širom Starog kontinenta igrati kvalifikacijski susreti, a jedan od najzanimljivijih mogao bi biti onaj između Srbije i Italije.

Italija je već osigurala nastup na Evropskom prvenstvu, dok se Srbija bori za 2. mjesto koje vodi u baraž.

Posljednji susret ovih reprezentacija prekinut je prije posljednjeg sudijskog zvižduka zbog divljanja srbijanskih huligana u Genovi, a igrač Juventusa, Miloš Krasić, smatra da će njemu i njegovim saigračima upravo taj prekid biti dodatni motiv.

"Ne bojimo se Italije, iako znam da Italijani utakmicu shvataju ozbiljno. Ono što se dogodilo u Genovi prošle godine biće nam samo dodatni motiv", istakao je Krasić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije