"Krasić ne namjerava otići iz Juventusa"

Njegov menadžer demantirao talijanske medije

"Krasić ne namjerava otići iz Juventusa"

Edmir Škorić

Agent srbijanskog reprezentativca Miloša Krasića demantirao je navode talijansih medija koji su danas izvijestili kako je budućnost bivšeg igrača CSKA Moskve u Tornu upitna.

"Prvi put čujem takvo nešto. Miloš je sretan u Juventusu i njemu je potrebno samo da se navikne na taktičke zamisli trenera, koji zahtijeva jak i ozbiljan rad na treninzima", rekao je Marko Naletilić, zastupnik Krasića, dodavši:

"Moj klijent nema namjeru da ode iz kluba i, uostalom, Juventus ne želi da ga proda. Ove glasine nemaju osnovu i oštro ih demantiram".

Krasić je u Juve stigao u ljeto 2010. godine iz CSKA za 15 miliona eura. Karijeru je počeo u Vojvodini, a redovno je u reprezentaciji Srbije, za koju je upisao 42 nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije