Krasić od ljeta u Engleskoj?

Krasić od ljeta u Engleskoj?

Edmir Škorić

Tottenham, Manchester United i Chelsea prate srbijanskog reprezentativca Miloša Krasića nakon što je njegov agent otkrio da će razmotriti transfer u Englesku na ljeto.

Dvadesetsedmogodišnji Srbijanac u nemilosti je trenera Antonija Contea te nije zaigrao u prvoj postavi od sredine oktobra.

"On je veliki igrač, a vidjet ćemo u junu gdje će igrati. Postoji mnogo zainteresovanih klubova, ne samo u Italiji, već također i u Engleskoj"; rekao je Krasićev agent Vlado Borozan, dodavši:

"Conte traži od svojih krilnih igrača da naprave dosta posla u defanzivnom dijelu i to nije jedna od Miloševih kvaliteta".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.