Krasić odbio Manchester City

Novac ne može sve

Krasić odbio Manchester City

Edmir Škorić

Ni silno bogatstvo Manchester Cityja nije pomoglo. Miloš Krasić, veznjak moskovskog CSKA, odbio je ponuud Građana, tvrdeći da za njega u Engleskoj postoje samo Arsenal i Manchester United.

Daily Mail piše kako je Miloš Krasić odbio ponudu trenera Roberto Mancinija, rekavši da bi potpisao samo za Manchester United ili Arsenal.

Srbijanski reprezentativac ranije je imao u skupini Lige prvaka dva okršaja sa Manchester Unitedom, a posebno ga je Ferguson uočio u remiju na Old Traffordu (3:3), kada je veznjak CSKA postigao jedan pogodak i bio najbolji igrač na terenu.

Nekoliko najboljih evropskih skauta poslalo je svoje skaute u Moskvu, no City je za sada bio najkonkretniji u želji da ga dovede.

Sada se očekuje da sa Old Trafforda ili Emiratesa pošalju ponudu na vrata CSKA, a Krasić kojem ugovor ističe narednu godinu košta nekih 15 miliona funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.