Krasić odlazi iz Juventusa

Krasić odlazi iz Juventusa

Midhat Šljivak

Fudbaler Juventusa Miloš Krasić napustiće novog italijanskog šampiona na kraju sezone potvrdio je za tamošnje medije njegov menadžer Dejan Joksimović.

Krasić ove sezone nije bio u prvom planu kod trenera Stare dame Antonia  Contea, te je odigrao samo devet susreta za Juve. Krasić je nezadovoljan, a priče o njegovom odlasku počele su još u januarau.

"Izvjesno je da će Miloš napustiti Juventus. Želi otići jer ovdje nema šansu za igru. Njegovim igrama u Italiji je došao kraj i preman je otići u drugu državu. Vjerjte da ima mnogo ponuda na stolu, i uskoro ćemo odlučiti gdje će Miloš nastaviti karijeru", rekao je Joksimović.

Krasić je u Juventus stigao 2010. godine iz moskovskog CSKA, no u torinskom klubu se i nije naigrao, tako da je u ovoj sezoni odigrao samo devet utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.