Krasnodar savladao Spartak Nalchik

Vranješu i Zahiroviću po 90 minuta

Krasnodar savladao Spartak Nalchik

Krasnodar Ognjena Vranješa u okviru drugog kola ruske Premier lige na stadionu Kuban sa 2:0 savladao je Spartak Nalchik Adnana Zahirovića.

Oba naša igrača odigrala su cijeli susret. Zahirović je u 18. minuti dobio žuti karton. Nakon 35 minuta igre Krasnodar je došao u vodstvo. Pogodio je Igor Picuşceac, moldavski napadač.

U drugom dijelu utakmice, tačnije u 66. minuti, javnu opomenu dobio je i drugi naš igrač, Ognjen Vanješ. Konačnih 2:0 postavio je Yura Movsisyan, 23-godišnji napadač, u 69. minuti.

KRASNODAR: Gorodov, Vranješ, Amisulashvili, Tubić, Anđelković, Tatarchuk, Drinčić, Abreu, Vorobjov, Komkov, Picusceac.

NALCHIK: Fredrikson, Bagayev, Džudović, Ovisienko, Jovanović, Leandro, Zahirović, Gridnev, Kontsedalov, Pilipchuk, Milić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.