Kreštalica: Nadamo se povoljnom rezultatu protiv Leotara

Kapiten Glasinca o gostovanju u Trebinju

Kreštalica: Nadamo se povoljnom rezultatu protiv Leotara

D. Vejo

Fudbaleri Glasinca će u okviru 14. kola Druge lige Republike Srpske grupa Istok gostovati ekipi Leotara u Trebinju.

U ovaj meč, Sokolčani ulaze puni samopouzdanja nakon pobjede u prošlom kolu protiv Ilićke 01 (2:1), dok Leotar isti dočekuje također nakon trijumfa, ali onog u Kupu Republike Srpske gdje su izbacili banjalučki Borac.

Uoči predstojećeg susreta, svoje viđenje istog kazao je kapiten gostujuće ekipe u ovoj utakmici.

"Očekuje nas jedno teško gostovanje ekipi Leotara u Trebinju koja važi za jednu od boljih timova u ligi. Iako težak protivnik, mi u Trebinje idemo da se nadigravamo i pokušamo ostvariti pozitivan ishod. Imamo problema sa kartonima, ali nadam se da to neće biti prepreka da uzmemo bodove na gostovanju", zaključio je za SportSport.ba fudbaler Glasinca, Ognjen Kreštalica.

Utakmica između Leotara i Glasinca igra se sutra od 13.30 sati u Trebinju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi