Kristijan Stanić u Sloveniji

Pronašao novi klub

Kristijan Stanić u Sloveniji

Doskorašnji mladi reprezentativac naše zemlje Kristijan Stanić pronašao je klub u kojem će nastaviti svoju karijeru. Stanić je dogovorio sve uvjete sa ambicioznom slovenskom ekipom NK Krško i u idućoj sezoni nosit će dres tog kluba.

 Snažni krilni nogometaš se u prvom timu Plemića ukazao još za mandata Bake Sliškovića koji je dao minutažu igraču koji je vrlo brzo došao do dresa mlade bosanskohercegovačke reprezentacije. Treneri koji su došli poslije Sliškovića uglavnom nisu imali sluha za ovog mladog igrača a Stanić je završio u NK GOŠK iz Gabele.

 Nakon što je završio priču u Gabeli, Stanić je jedno vrijeme bio bez angažmana a nedavno se pisalo i o njegovim zdravstvenim problemima.

 Srećom, nije se radilo ni o čemu ozbiljnijem pa će tako ovaj nogometaš koji se ne tako davno dovodio u vezu i s nekim talijanskim klubovima, priliku za oživljavanje svoje karijere imati u Sloveniji.

Top Komentari

bk123
Zar trenira ovaj još
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi