Krizi Partizana se ne nazire kraj

Poraženi od Vojvodine

Krizi Partizana se ne nazire kraj

D. Vejo

Fudbaleri Partizana poraženi su u trećem kolu Super lige Srbije na svom terenu od ekipe Vojvodine rezultatom 3:1 (2:0).

Prvo poluvrijeme proteklo je u znaku gostujuće ekipe. Već u šestoj minuti susreta, gosti dolaze u prednost. Efektinim lob udarcem mladi Dejan Meleg matira nemoćnog golmana Šaranova i Novosađane dovodi u vodstvo. Na drugi pogodak, čekalo se do 29. minute kada Paločević pogađa za 2:0, čime postavlja rezultat prvog dijela.

U drugom poluvremenu, crno-bijeli prave presing na zadnju liniju Novosađana. Trud je urodio plodom tek u 63. minuti kada Bojinov postiže gol glavom i smanjuje rezultat na 2:1. Ipak, gosti nisu pali. Ponavljaju igru iz prvog dijela pa tako u 76. minuti meča Trifunović postiže gol za velikih 3:1, čime stavlja tačku na ovaj susret.

Ovo je drugi uzastopni poraz tima iz Humske. U tri kola koja su odigrana do sada, imaju svega jedan bod.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije