Krkić dolazi kod Begovića u Stoke

Krkić dolazi kod Begovića u Stoke

Edmir Škorić

Mladi nogometaš Barcelone Bojan Krkić (23) mogao bi uskoro potpisati ugovor sa Stoke Cityjem.

Krkić je sa 17 godina debitovao za Barcelonu i tada se smatrao ponajvećom nogometnom nadom, ali se kasnije nije uspio progurati među same zvijezde. Otišao je na posudbe u Romu, Milan, Ajax...

Nije impresionirao u tim klubovima, a ugovor s Barcom veže ga na još godinu dana. Ipak, ovog ljeta će izgleda potpisati za Stoke na čijem golu brani naš Asmir Begović.

"Mark se našao s Krkićem i mogu reći da vjerujemo da ćemo uskoro završiti posao. Ofanzivni igrači su od završetka prošle sezone u fokusu našeg menadžera, a Bojan bi svakako bio kvalitetno pojačanje", rekao je Peter Coates, predsjednik Stokea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.