Krkić: Milan pada na Camp Nou

Uoči večerašnjeg duela

Krkić: Milan pada na Camp Nou

Uoči večerašnjeg duela Barcelone i AC Milana, izjavu je dao i nekadašnji napadač katalonskog tima, Bojan Krkić.

Španski napadač vjeruje da Barcelona može osvojiti naslov evropskog prvaka te da odbrana AC Milana neće izdržati napade Barcelone u utakmici na Nou Campu.

"Milanova najslabija karika je golman Abbiati. Sa svojim saigračima sam pratio utakmicu na San Siru i svi smo se složili da ako iko može probiti odbranu Milana, onda je to Barcelona", uvjeren je Krkić te je također dodao:

"Ja ih već vidim kao osvajače Lige prvaka i Primere."

Mladi napadač je napustio Barcelonu prošlog ljeta i prešao u redove Rome te je u 26 ovosezonskih nastupa u Seriji A postigao 5 golova.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.