Krkić: Možemo pobijediti Atletico

Krkić: Možemo pobijediti Atletico

Barcelona ovog vikenda ima neugodno gostovanje na Vicente Calderonu kod madridskog Atletica, ali Bojan Krkić je uvjeren u osvajanje nova tri boda.

"Ne znam kako će Real igrati, ali znam da se mi nalazimo u jako dobroj formi i uvjeren sam da možemo odnijeti pobjedu sa Vicente Calderona", kaže Krkić.

"Pobjeda protiv Atletica zavisi samo od nas i ukoliko budemo igrali kako znamo, milim da neće biti problema da trijumfujemo. Znam da nam sudije neće biti od pomoći, ali to ne mora značiti mnogo", dodao je mladi napadač Barce.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.