Krkić na posudbu u Blackburn?
Krkića šalju na posudbu?

Krkić na posudbu u Blackburn?

Edmir Škorić

Mladi napadač Barcelone, Bojan Krkić, čini se, napustit će "Nou Camp" naredne sezone, a njegova naredna destinacija mogao bi biti engleski Blackburn, iako se i nekoliko "domaćih" klubova iz Primere interesuje za njegove usluge.

Unatoč dobroj igri u ulozi "džokera" i postignutih 12 golova u 48 utakmica, čelnici kluba odlučili su da Bojan Krkić na kraju sezone bude posuđen, i to kako sada stvari stoje, engleskom Blackburnu.

Ipak, konačnu potvrdu morat će dati trener Guardiola. Mladi Španjolac je i na meti nekoliko klubova iz Primere, koji bi ga rado posudili. Navodno, čelnici Blackburna već su stupili u kontakt sa katalonskim klubom. Txiki Begiristrain ovaj put ulogu "glavnog čovjeka" prepustio je treneru Guardiolu, a Krkićeva sudbina znat će se, vjerovatno, po završetku finala Lige Prvaka, koje Barca igra sa Manchester Unitedom u Rimu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije