Krkić: Ne vraćam se u Barcelonu

Krkić: Ne vraćam se u Barcelonu

Adnan Beganović

Početkom ove sezone Bojan Krkić pojačao je Romu. U redove rimskog kluba stigao je iz Barcelone, koja po ugovoru ima pravo prva kupiti Krkića.

Međutim, mladi fudbaler tvrdi da se ne bi vratio u Barcelonu i kada bi dobio poziv, odnosno kada bi ga Katalonci htjeli kupiti.

"Ne bih se vraćao u Barcelonu, pa kada bi me i Guardiola pozvao. Smatram da nisam dobio priliku koju sam zaslužio. Odlučio sam se za odlazak u noći finala Lige prvaka. Znao sam da neću startati, no kada nisam u igru ušao niti pri vodstvu od 3:1 znao sam da na mene ne računa", istakao je Krkić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.