Krkić očekivao minutažu na Olimpicu
Izraz lica sve govori...

Krkić očekivao minutažu na Olimpicu

Edmir Škorić

Mladi napadač Barcelone i reprezentacije Španije, Bojan Krkić, poslije Barcinog trijumfa u finalu Lige Prvaka bio je sretan, ali u neku ruku i razočaran što nije dobio priliku da pokaže svoje fudbalsko umijeće.

U finalnom okršaju Barcelone i Manchestera, koji je odigran u Rimu, mladi Bojan Krkić sjedio je na klupi, no nadao se ponekoj minuti trenera Guardiole. Barca je briljantnom igrom došla do pobjede od 2:0, a Španjolac srpskih korijena bio je presretan. Ipak, ostaje i veliko razočanje što nije dobio priliku.

"Ne želim upropastiti osjećaj pobjede u Ligi Prvaka, ali očekivao sam da ću zaigrati na Olimpicu".

Unatoč njegovom nezadovoljstvu zbog nedobivenih minuta u finalu Lige Prvaka, vjeruje se kako mladi reprezentativac Španije ne planira napustiti Barcelonu. Očekuje se još manje igranja za njega u narednoj sezoni, obzirom da klub planira pojačati vrh napada ovog ljeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.