Kroos: Ovo je savršen kraj savršene godine

Strijelac gola za Njemačku

Kroos: Ovo je savršen kraj savršene godine

Fudbaleri Njemačke savladali su u prijateljskom susretu Španiju u gostima sa 1:0 i na taj način su stavili tačku na godinu koja za njih nije mogla biti bolja.

Dobro znamo da se Njemačka okitila zlatom na Mundijalu u Brazilu a sada je i Španiji pokazala da ono najbolje što reprezentativni fudbal nudi i definitivno ne dolazi sa Pirinejskog poluostrva.

"Mi smo sjajan tim. Najveća ljepota pobjede protiv Španije jeste činjenica da na zaista trijumfalan način stavljamo tačku na savršenu godinu iza nas. Rekli smo prije početka da ishod ove prijateljske utakmice neće uticati na konačni dojam o 2014. godini, a ovako je samo još ljepđe", istakao je Toni Kroos.

Ovaj fudbaler Real Madrida je svojim golom u 89. minuti prijateljskog susreta u Vigu donio aktuelnom svjetskom prvaku pobjedu nad svojim prethodnikom iz 2010. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti