Krstajić: Zatečen sam odlukom Petrovića

Radnik ostao bez trenera

Krstajić: Zatečen sam odlukom Petrovića

U Radniku su ostali iznenađeni nakon što je klupu bijeljinskog premijerligaša napustio Slavko Petrović. 

Petrović (58) je u protekle dvije godine uspješno vodio Radnik i sa klubom, koji se smatrao sposobnim samo za borbu za opstanak, uspio je u prošloj sezoni ostvariti historijski uspjeh osvajanjem Kupa Bosne i Hercegovine. 

Ipak, unatoč važećem ugovoru ponudu kluba kao što je Željezničar nije mogao odbiti, a zatečen njegovom odlukom bio je i predsjednik Radnika.

"Zatečen sam Petrovićevom odlukom da postane novi šef stručnog štaba FK Željezničar. To je sve što imam da kažem u ovom trenutku", kazao je Mladen Krstajić, čiju izjavu prenosi zvanična stranica Radnika. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U ovom trenutku nije poznato ko će naslijediti Petrovića na klupi Radnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi