Krstanović: Široki može osvojiti naslov prvaka

Nakon odlaska iz Širokog Brijega

Krstanović: Široki može osvojiti naslov prvaka

S. Mlaćo

Pomalo neočekivano sjajni napadač Ivan Krstanović odlučio je napustiti Široki Brijeg.

Krstanović je sporazumno raskinuo saradnju sa timom s Pecare, a karijeru će nastaviti u redovima Lokomotiva iz Zagreba, člana 1.HNL.

"Dugo sam bio u u kontaktu s Lokomotivom oko prijelaza u njihove redove. U razgovoru s čelnicima Širokog naišao sam na razumijevanje. Široki neće biti oštećen, ima igrače koji me mogu dobro zamijeniti. Tu su uz ostale Čabraja i Wagner, da za “malog” Jurića ne govorim. Njega vidim kao nasljednika. Ne zato što je iz Tomislavgrada kao i ja, nego zato što je uistinu dobar, radišan i perspektivan, pravi napadač. Osim toga, Jurić ima mogućnosti napredovati uz trenera Sablića, koji mu ima što pokazati", kazao je Krstanović u razgovoru za večernji.ba

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vjeruje da Široki Brijeg u Premijer ligi može ove sezone napraviti dobre rezultate.

"Nosim iz Širokoga odlične dojmove. Imao sam korektan odnos s čelnicima, s trenerima, suigračima i navijačima, posebice sa Škriparima. Svima hvala, sa svima ću ostati u dobrim odnosima. Široki ima po meni najbolju momčad u BiH. Može osvojiti naslov prvaka. Želim da tako bude", dodao je sjajni napadač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi