Prije derbija, na Koševu obilježen veliki jubilej Velkoskog

Makedonac prešao brojku od 200 nastupa u bordo dresu

Prije derbija, na Koševu obilježen veliki jubilej Velkoskog

E. Škorić

U 19 sati počinje derbi susret 26. kola između Sarajeva i Borca.

Prvoplasirani i drugoplasirani tim lige sastaju se u derbiju koji bi uveliko mogao riješiti pitanje prvaka, bez obzira što i nakon ove utakmice ostaje još dosta da se igra.

Prije same utakmice Sarajeva i Borca, kapitenu domaćih Krsti Velkoskom uručena je plaketa i čestitka za 200 nastupa u dresuu Sarajeva. Taj jubilej je obilježio još u prošlom kolu u Mostaur protiv Veleža. Ovaj protiv Borca bit će njegov 201.

Danas će Makedonac prestići Alena Avdića, a izjednačit će se s Džemalom Berberovićem, koji također ima 201 nastup za Sarajevo u poslijeratnoj eri. Ispred njih su Emir Obuća sa 205 nastupa, Damir Hadžić ima 209, Muhamed Alaim 270, Muhidin Zukić 295...

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

JointUnion87
I pored svih negativnih komentara o Želji, onolikog izliva mržnje prema nama, posebno od debila tipa Sarbit, BordoBijeli i njima slični, večeras 100% uz Sarajevo. Nikad za nikad na strani genocidaša.
3 0
Realist
Sta znaci ovo grd sto kuca natpis na tribini. Jeli tu treba pisat grb ili grad
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi