Krunić: Imamo kvalitet da savladamo Radnik u Bijeljini

Optimizam u Banja Luci

Krunić: Imamo kvalitet da savladamo Radnik u Bijeljini

S. Mlaćo

Četvrto kolo BHT Premijer lige BiH fudbalere Borca vodi u Bijeljinu na megdan Radniku. Iz tabora crveno – plavih ističu da poštuju predstavnika BiH u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali vjeruju u prvi trijumf u gostima ove sezone.

"Radnik je dobra ekipa, imaju dobrog trenera, dobre igrače. Konstantni su. Bez obzira na to što su promijenili nekoliko igrača, imaju dobre rezultate. Igrali su Evropu, ali su nezasluženo eliminisani. Na domaćem terenu su gotovo nepobjedivi. Zanimljivo, mi treći put igramo protiv ekipe koja je u minulom kolu ubjedljivo poražena, što nije baš najsrećnije po nas. Biće motivisani, a imaju problem sa crvenim kartonom Simonovića. Imamo kvalitet da ih dobijemo, a to možemo uraditi njihovom igrom, bez kalkulacija. Moramo ući spremni, a rezultat će doći sam po sebi", rekao je trener Borca Branislav Krunić.

Šef struke Banjalučana sutra neće moći računati na trio – Janičić, Ziljkić, Mirić.

"Idemo u Bijeljinu po pobjedu! Ovu sedmicu smo iskoristili za analizu i uvježbavanje akcija za Radnik. Očekuje nas nezgodan protivnik, ekipa koja ima glavu i rep. Biće i teški vremenski uslovi, ali mislim da smo spremni, pa ćemo vidjeti šta će biti", optimista je Stojan Vranješ, kapiten crveno – plavih.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
Trebao bi ovo Borac dobiti, imaju kvalitet za vrh, ne izgledaju uigrano a i biće sutra pretoplo pa ko se bolje snađe. Radnik gola borba za opstanak
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi