Krunić kao da je od čelika

Brzinski oporavak

Krunić kao da je od čelika

Admin Čaušević

Osim tehniko-takčitkih sposobnio evidentno je da je fizička sprema jedna od jačih karakteristika Radeta Krunića. 

Bh. reprezenativac je u srijedu igrao meč protiv Napolija, ali ga nije završio. Krajem prvog poluvremena na stadionu Castellani zbog povrede je morao biti zamijenen.

Nakon prvih pregleda činilo se da Krunića zbog problema s aduktorom čeka višesedmična pauza, ali se rođeni Fočak ekspresno uspio oporaviti. Jučer je uradio dodatne testove te je pozvan za današnji meč sa Udineseom.

Očekivalo se da 25-godišnjak meč na Dacia Areni započne sa klupe, međutim trener Andrea Andreazzoli ga je uvrstio u startnih 11 što se definitivno smatra iznenađenjem.

Radi se o direktnom obračunu timova koji se bore za opstanak u Seriji A zato ne čudi zasto je Andreazzoli odlučio da Krunića na teren pošalje od prve minute.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi