Krunić ponovo u Rusiji?

Kratka epizoda na Policama

Krunić ponovo u Rusiji?

Adnan Beganović

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, Branislav Krunić, po svemu sudeći će napustiti Leotar i karijeru ponovo nastaviti u Rusiji.

Prema inormacijama do kojih je došao SportSport.ba, Branislav Krunić, nakon samo pola godine provedene u Leotaru, napustit će klub, a karijeru će najvjerovatnije ponovo nastaviti u Rusiji.

Ime njegovog novog poslodavca još uvijek nije poznato, ali je gotovo sigurno da će to biti ponovo jedan od ruskih klubova.

Podjetimo, nekadašnji reprezentativac BiH u Leotar je došao početkom proljetnog dijela sezone, a u Rusiji je već nastupao za Tomsk i Moskvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.