Krunić: Strpljivo sam čekao

Vratio se u nacionalni tim

Krunić: Strpljivo sam čekao

Edmir Škorić

Rade Krunić opet je u reprezentaciji Bosne i Hercegovine, nakon što ga je selektor Robert Prosinečki pozvao za mečeve sa Sjevernom Irskom i Austrijom.

Krunić je sjajno otvorio sezonu u Seriji A pošto je pogodio jučer za Empoli protiv Cagliarija, a samo dan kasnije dobio je poziv bh. selektora i vraća se u nacionalni tim.

"Ponovo na spisku reprezentacije Bosne i Hercegovine. Strpljivo sam čekao. Zahvaljujem selektoru Robertu Prosinečkom na ukazanom povjerenju!", kazao je Krunić.

Krunić je rođen u Foči, a za bh. tim je debitovao protiv Danske 3. juna 2016. godine u prijateljskoj utakmici. Upisao je tri nastupa, a prethodno je bio i član U-21 reprezentacije.

Top Komentari

DeroVolk
Rade majstore!!
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti