Krupa izbačena u četvrtfinalu od Slobode u Mrkonjić Gradu

Kup Republike Srpske

Krupa izbačena u četvrtfinalu od Slobode u Mrkonjić Gradu

D. Vejo

Četvrtfinalna utakmica Kupa Republike Srpske između prvoligaša Slobode iz Mrkonjić Grada i premijerligaša Krupe, završena je trijumfom domaćina od 4:2 (1:1).

Na stadionu "Luke" danas je domaći tim izazvao erupciju oduševljenja. Utakmica nije dobro počela za domaćina. Napadač banjalučke ekipe Ozren Perić doveo je Krupu u vodstvo. Međutim, Sloboda se nije predavala, pa su tako prije odlaska na odmor Mrkonjićani preko Dimitrija Pantića stigli do rezultatskog egala. Na predah se odlazi pri rezultatu 1:1.

U drugom poluvremenu viđena je prava golijada. Izabranici Dragana Vukše odlučili su da idu na sve ili ništa. Sloboda je uspjela da postigne tri pogotka, a dva puta u ulozi egzekutora se našao Stefan Savić, dok je jednom precizan bio Nebojša Stjepanović. Za Krupu, pred sam kraj susreta mrežu Slobode pogodio je Slobodan Milanović. 

Pored Slobode u polufinalu su još Leotar, Slaven iz Dobrljina, dok će četvrti klub biti poznat tek 29. novembra nakon što je po drugi put odgođen duel između Vlasenice i Radnika, te će s toga isti biti odigran na Gradskom stadionu u Bijeljini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti