Krupa ubjedljivo savladala Posušje u Međugorju
Foto: FK Krupa

Pripremna utakmica

Krupa ubjedljivo savladala Posušje u Međugorju

E. Čaušević

Fudbaleri Krupe danas su u prijateljskoj utakmici u Međugorju pobijedili ekipu Posušja s ubjedljivih 4:0.

Krupa je dosta bolje otvorila današnji meč i uspjela je to da kruniše u 18. minuti kada je ovaj tim poveo sa 1:0.

U centru pažnje našao se Nikodinović koji je savladao golmana Posušja i tako doveo Krupu u vodstvo.

Do kraja prvog poluvremena obje ekipe imale su nekoliko dobrih prilika, ali se rezultat nije mijenjao i ostalo je 1:0 za ekipu Krupe.

Krupa je bolje otvorila i drugo poluvrijeme, te je nakon četiri minute nastavka došla do 2:0. Ovaj put Đekić je bio strijelac i uspio je da savlada protivničkog golmana.

Ekipa Krupe se nije na tome zaustavila. Ovaj tim je u 59. minuti došao i do trećeg gola, a ovaj put u listu strijelaca upisao se Vukičević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Samo što se krenulo s centra Krupa je povela sa 4:0. Odbrana Posušja nije dobro reagovala, a to je iskoristio Rosić koji matira golmana Posušja za ubjedljivu prednost svoje ekipe.

Do kraja utakmice nije bilo promjene rezultata, te je Krupa na kraju upisala ubjedljivu pobjedu sa 4:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi